De website www.ketel-subsidies.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Thermostaat kosten

Als je een thermostaat wilt gaan kopen dan is het natuurlijk goed om de kosten te kennen. Een thermostaat kost op verschillende manieren geld. Ten eerste zijn er de kosten voor het aanschaffen van de thermostaat. Daarnaast zijn er de kosten van het verbruik van stroom van de thermostaat. Deze kosten zijn echter erg laag.

Welke kosten zijn er?

Er zijn vele verschillende soorten thermostaten. Ze zijn al te koop vanaf €30 euro. Deze zijn wat minder uitgebreid op het gebied van opties en mogelijkheden. De prijzen kunnen gemakkelijk oplopen tot €300 euro als je een wat meer uitgebreide thermostaat wilt kopen. Het is natuurlijk maar net wat je zelf wilt. Door de verschillende mogelijkheden te ontdekken is het mogelijk om te zien wat er allemaal kan. Het is goed om te weten dat je vaak een leven lang gebruik zult maken van dezelfde thermostaat. Kies daarom voor een thermostaat waar je vele jaren van kunt genieten.

Wat kost een CV-ketel met en zonder subsidie?

Vraag offertes op bij CV-bedrijven en vergelijk het aanbod in jouw regio. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, het rendement en de besparingen.