De website www.ketel-subsidies.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Thermostaat

Een thermostaat maakt het mogelijk om op vaste tijden een specifieke temperatuur te krijgen in je huis. Het is gemakkelijk om de juiste temperatuur te krijgen in je huis of ruimte. Het is een kwestie van instellen en programmeren. Er zijn verschillende soorten thermostaten waar je gebruik van kunt maken. De oudere thermostaten bieden de optie om de temperatuur met een draaiknop op te schroeven of juist te verlagen. Je moet dit steeds handmatig doen. Het kan dus nog koud zijn als je de thermostaat hoger zet. Het is mooi om te ontdekken dat het tegenwoordig al veel anders kan. De moderne thermostaat beschikt namelijk over een kleine computer. Hiermee is het mogelijk om iedere dag een ander programma te gebruiken.

Iedere dag de juiste temperatuur!

De nieuwe thermostaat maakt het mogelijk om iedere dag een ander programma te programmeren. In het weekend kun je uitslapen en zal de verwarming wat later aangaan. Misschien ga je op de woensdagavond sporten? Dan zal de thermostaat ervoor zorgen dat de verwarming die avond niet aanslaat.

Een thermostaat voor de juiste prijs

Het is natuurlijk interessant om te ontdekken wat een thermostaat kost. Er zijn vele verschillende modellen waar je uit kunt kiezen en waar je gebruik van kunt maken. Hierdoor is het mogelijk om een thermostaat te kopen waar je optimaal gebruik van kunt maken. Het is slim om alle mogelijkheden te ontdekken om vervolgens een thermostaat aan te schaffen voor de juiste prijs-kwaliteit verhouding. En natuurlijk de juiste thermostaat welke er altijd voor zorgt dat het aangenaam warm is in je huis wanneer je thuiskomt.

Wat kost een CV-ketel met en zonder subsidie?

Vraag offertes op bij CV-bedrijven en vergelijk het aanbod in jouw regio. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, het rendement en de besparingen.