De website www.ketel-subsidies.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Tarieven per uur

Als je de centrale verwarming laat installeren of repareren dan is het natuurlijk goed om de kosten per uur te kennen. In de regel liggen deze tussen de €35 euro tot €75 euro per uur. Het is echter afhankelijk van de omvang van het project en de complexiteit van het werk. Door de juiste prijzen te kennen is het mogelijk om een goede vakman aan het werk te krijgen voor een eerlijke prijs.

Een complete centrale verwarming laten plaatsen?

Als je een totale centrale verwarming wilt laten aanleggen dan is het slim om hier een offerte voor op te vragen. Een kleine klus als een reparatie wordt natuurlijk per uur afgerekend. De kosten per uur zijn dan van belang. Bij een grotere klus is het echter slimmer om een prijs voor de hele klus af te spreken. Bij het plaatsen van een complete centrale verwarming is de prijs vaak zo een €6000 euro tot €10000 euro.

Een mooie prijs!

Natuurlijk willen we allemaal niet teveel betalen. Het liefste zouden we niets betalen! Natuurlijk is dat onmogelijk. Ook is het de vraag wat je voor niets zou mogen verwachten. Een kwaliteit welke ook drie keer niets is? Het is mooi om te zien welke opties er zijn om volop te genieten van een goede centrale verwarming. Ook is het goed om te ontdekken hoe je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs zult ontvangen. Op die manier kun je nog meer genieten van je centrale verwarming!

Wat kost een CV-ketel met en zonder subsidie?

Vraag offertes op bij CV-bedrijven en vergelijk het aanbod in jouw regio. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, het rendement en de besparingen.