De website www.ketel-subsidies.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Plaatsen

Als je een centrale verwarming wilt laten plaatsen dan doe je dat natuurlijk om het aangenaam warm in je huis te krijgen. Je wilt graag volop gaan genieten van een woning vol met comfort en gemak. Het is heerlijk om de mogelijkheden te ontdekken van het laten plaatsen van een efficiënte centrale verwarming.

Wat zijn de kosten voor het plaatsen?

De kosten verschillen natuurlijk sterk van woning tot woning. Het is belangrijk om te weten hoe groot de woning is en ook hoe je de centrale verwarming wilt laten plaatsen. In het algemeen zien we dat de kosten van de plaatsing van €800 euro tot €1000 euro kunnen oplopen. Het is echter beter om een offerte op te vragen. Hierdoor krijg je een veel beter inzicht in wat je kwijt bent.

Een offerte opvragen voor de exacte kosten?

Het is verstandig om meerdere offertes op te vragen voor een centrale verwarming. Hierdoor krijg je namelijk aanbiedingen met verschillende prijzen. Het maakt het gemakkelijker om te ontdekken wat de exacte prijzen voor jouw woning zijn. Het is goed om ook te letten op de kwaliteit van het materiaal wat gebruikt wordt. Is het installatiebedrijf daarnaast aangesloten bij een keurmerk of branchevereniging? En wat is de garantie voor het hele project om een centrale verwarming te laten plaatsen in jouw huis? Ontdek de verschillen en maak een goede keuze.

Wat kost een CV-ketel met en zonder subsidie?

Vraag offertes op bij CV-bedrijven en vergelijk het aanbod in jouw regio. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, het rendement en de besparingen.