De website www.ketel-subsidies.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Installatiekosten

Het is goed om de installatiekosten te weten als je een huis aan het bouwen bent of een woning wilt gaan verbouwen waarbij je de centrale verwarming wilt laten vervangen. Door de installatiekosten te kennen is het mogelijk om een goed beeld te krijgen waar je qua kosten op mag rekenen. Het is natuurlijk belangrijk om een goede centrale verwarming te krijgen om zo volop te genieten van een lekker en aangenaam warme kamer. Een aangename temperatuur in de kamer is onmisbaar in Nederland. Zeker in de koudere maanden van het jaar.

Wat zijn de installatiekosten?

Als je een complete centrale verwarming laat aanleggen dan moet je rekening houden op een kostenpost van €5000 euro tot €10000 euro. Het is echter goed om een offerte aan te vragen voor de installatiekosten van jouw huis. De genoemde bedragen zijn slechts een indicatie. Als je een grote of kleine woning hebt dan kunnen de prijzen hiervan afwijken.

Een offerte opvragen voor de installatiekosten?

Door een offerte op te vragen voor de installatiekosten krijg je niet alleen een goed beeld van de verschillende prijzen. Ook krijg je een goed beeld van de kwaliteit, de levensduur en de garantie welke je mag verwachten van een centrale verwarming.

Wat kost een CV-ketel met en zonder subsidie?

Vraag offertes op bij CV-bedrijven en vergelijk het aanbod in jouw regio. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, het rendement en de besparingen.