De website www.ketel-subsidies.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

CV aanleggen kosten

Als je een centrale verwarming wilt laten aanleggen dan is het goed om de kosten te kennen. Het is goed om te ontdekken welke verschillende prijzen er zijn. Graag geven we je een indicatie van de kosten van een centrale verwarming. Het is echter beter om een offerte op te vragen van de kosten.

Waarom een centrale verwarming?

De reden is natuurlijk erg logisch: je wilt graag een heerlijk aangenaam en warm huis. Het kan om verschillende redenen zijn dat je een centrale verwarming aanleggen gaat. Misschien ben je een nieuwe woning aan het bouwen? Of misschien ben je een woning aan het verbouwen? Ook kan het zo zijn dat je oude centrale verwarming sterk verouderd is en het tijd is om een nieuwe centrale verwarming aan te gaan leggen.

Wat zijn de kosten voor aanleggen?

De totale kosten verschillen van €6000 euro tot €10000 euro. Natuurlijk zijn de kosten afhankelijk van hoe groot de woning is en wat je wensen exact zijn. Het is daarom slimmer om een offerte op maat op te vragen. Je kunt dan de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Kijk ook naar de kwaliteit van het werk en het materiaal! Vergeet tevens niet om te informeren naar de garantievoorwaarden. Hierdoor kun je een beter keuze gaan maken.

Wat kost een CV-ketel met en zonder subsidie?

Vraag offertes op bij CV-bedrijven en vergelijk het aanbod in jouw regio. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, het rendement en de besparingen.