De website www.ketel-subsidies.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Combiketel leasen

Het is ook mogelijk om een combiketel te leasen. Lease maakt het mogelijk om geen hoge aanvangsinvestering te hoeven doen. Een combiketel kopen en laten installeren kost je al gauw €1500 euro tot €10000 euro afhankelijk van het soort combiketel. Door een combiketel te leasen in plaats van te huren wordt je uiteindelijk wel eigenaar. Hierdoor wordt het dus een eigendom na een bepaalde periode.

Een combiketel en het rendement!

Door de besparingen welke gerealiseerd worden op de energiekosten is het mogelijk om een rendement te krijgen op de investering. Afhankelijk van de prijzen van een combiketel leasen is het mogelijk om hier de vruchten van te plukken na een aantal jaren. Als je direct de totale aankoopkosten van een combiketel voldoet dan zal je de investering binnen zes jaren terugverdienen. Bij een combiketel leasen zal dit een langere periode betreffen. Het is echter de moeite waard aangezien een combiketel 12 tot 15 jaar meegaat.

Waarom kiezen voor een combiketel lease?

Een combiketel leasen is een slimme zet als je zelf niet de totale investering in een keer kunt voldoen. Je zal bij een lease een vast maandelijks bedrag betalen. Afhankelijk van de leasevorm zal je wel of niet de mogelijke reparatiekosten moeten voldoen van de combiketel. Als het echter om een nieuwe combiketel gaat hoef je natuurlijk de eerste jaren geen reparatiekosten te verwachten.

Wat kost een combiketel leasen?

Het is slim om bij verschillende aanbieders een offerte op te vragen voor de kosten van een combiketel lease. Hierdoor krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Ook zal je ontdekken welke mogelijkheden er zijn om een combiketel te leasen.

Wat kost een CV-ketel met en zonder subsidie?

Vraag offertes op bij CV-bedrijven en vergelijk het aanbod in jouw regio. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, het rendement en de besparingen.