De website www.ketel-subsidies.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Kosten

Als je een combiketel wilt gaan kopen dan is het goed om ook de kosten te kennen. Hierdoor wordt het gemakkelijker om te bepalen of je wel of niet voor een combiketel wilt gaan kiezen. Graag geven we je enkele gemiddelde prijzen van verschillende soorten ketels. Het is echter belangrijk om een offerte op te vragen om zo de exacte kosten van de combiketel te kennen.

Welke kosten zijn er?

Naast de kosten van de combiketel zelf zijn er ook installatiekosten. Deze zijn voor alle soorten combiketels rond de €500 euro tot de €1000 euro. Als je voor een combiketel kiest dan kun je uit een VR combiketel kiezen, een HR combiketel of een HRe combiketel. De prijzen voor een VR combiketel liggen tussen de €900 euro en de €1500 euro. Een HR combiketel kost tussen de €1000 euro en de €2750 euro. Een HRe ketel kost rond de €10000 euro. Je hebt door deze prijzen een goede indicatie van de mogelijkheden rondom de combiketel kosten.

De exacte prijzen!

Door bij meerdere aanbieders een offerte op te vragen voor de kosten is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van de kosten. Ook is het mogelijk om te zien hoe de garanties zijn van de verschillende leveranciers. Daarnaast weet je wat je precies mag verwachten. het wordt gemakkelijker om een goede keuze te maken voor een van de combiketels. Door te kiezen voor een combiketel mag je een besparing verwachten op je stookkosten waardoor je in ongeveer zes jaren de totale investering weer terugverdient hebt.

Wat kost een CV-ketel met en zonder subsidie?

Vraag offertes op bij CV-bedrijven en vergelijk het aanbod in jouw regio. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, het rendement en de besparingen.