De website www.ketel-subsidies.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Combiketel huren

Het is ook mogelijk om een combiketel te huren in plaats van te kopen of te leasen. Het grote voordeel is dat je hierdoor toch een nieuwe combiketel kunt krijgen zonder hier een hoge aanvangsinvestering voor te hoeven doen. Ondanks dat je huur betaalt krijg je wel een besparing, waardoor de netto huurprijs eigenlijk niet zo hoog is. Plus je zorgt voor een beter milieu, door minder energie te verbruiken.

Waar kun je een combiketel huren?

Er zijn verschillende bedrijven welk een combiketel aanbieden die je kunt huren. Het zijn de grote energiebedrijven maar ook landelijke CV ketel aanbieders welke het mogelijk maken om een combiketel bij hun te huren. Het grote voordeel voor jou is dat je een all-in prijs betaalt en ook bij een reparatie hun kunt inschakelen. Je voorkomt dus tevens hoge reparatiekosten. Je weet precies waar je aan toe bent bij het huren van een combiketel.

Wat kost het huren van een combiketel?

Een combiketel huren is al mogelijk vanaf €25 euro per maand. Het ligt er natuurlijk wel aan welke soort combiketel je wilt gaan huren. Er zijn een drietal soorten combiketels waar je gebruik van kunt maken. Over het algemeen kiezen mensen toch voor de bekende HR-ketel.

Wat kost een CV-ketel met en zonder subsidie?

Vraag offertes op bij CV-bedrijven en vergelijk het aanbod in jouw regio. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, het rendement en de besparingen.